Bara rester kvar

Jag börjar om. Har länge tänkt att jag borde göra någon förändring här som gör det lättare att få något skrivet. Har den senaste tiden tagit bort en del inlägg, så listan är ganska kort nu. Det har varit svårt att få till engelskan och berätta om mina projekt på något bra sätt så jag har bestämt mig för att sänka kraven och skriva mer personligt i fortsättningen. Det blir mer inspiration och idéer. Självklart kommer sömnad, tecknande och annat hantverk fortfarande att finnas med men det har inte fungerat hittills att enbart skriva om det. Dessutom har jag gått tillbaka till vanligt jobbande om dagarna så det finns mindre tid för konstnärliga projekt rent allmänt. Kan inte lova att texterna kommer att bli så mycket bättre men jag ska försöka.

Eftersom det hunnit bli lördagkväll passar jag på att tipsa om en vacker och intressant film som finns att se på SVT Play den här månaden, Porträtt av en kvinna i brand. Passa på att se den nu när den är tillgänglig. Fotot överst är okända ben hittade på Öland för några år sedan. Trevlig helg!


Publicerat

i

,

av

Etiketter: